2008年10月2日 星期四

怎樣的女人床上最好玩



怎樣的女人床上最好玩     

最壞的做愛經驗莫過於在上床之後,才發現對方不只是「口交天後」,更是一個以吸食天下小兄弟為樂的變態度女魔頭。最令人恐慌 兼手足無措的是,這還必須要你除掉褲子,叫你的小兄弟冒險之後方可發現真相。不過,現在有一些方法可助你在帶她上床之前先監貌辨 貨色。    1、短髮最驚喜
  長髮女人表示她願意及有耐性打理麻煩的事情;但調皮的短髮女人則更容易給你驚喜。    頭皮滿載的女人要避忌;試問連自己儀表都不注重的人,你還可以對她有何期望?深啡色及紅色頭髮的熱情如火,金髮女郎則最能提 高床笫間的趣味性。而一頭捲髮的美少女,猜不到吧,她們可是愛收藏皮衣器具的熱門人物。     2、露胸最拚命
  愛把胸部展露人前的女人表示她對性的興趣極濃厚,不過亦有可能是對自己樣貌沒信心的一個敬號,所以如果你真的愛上這類型女人 的話,請提防她的妝容是否過於完美,把一切在缺陷都掩蓋了。    

  3、實臀最耐玩
  結實向上翹的屁股是良好的指示——她肯定可以跟你玩通宵。相反,如果她的屁股平平坦坦,即顯示她是懶蟲一名,預期此姝對性無 甚要求,以及會有很多男上女下的傳統做愛甫士出現,她甚至極有可能無法不先去看醫生才可作一些高難度的性愛技巧!     

4、細腳最性感
  不說不知,女人腳的大小原來跟她的盤骨是成大正比的,而盤骨則是陰道聖地大與小的最佳啟示。所以跟大腳的女人上床前,請再三 看看自己小兄弟的尺寸究竟能否與英倫海峽匹配,否則恐怕會落得一個吃不消的下場。     

5、眼神最誘惑
  眼神接觸是自信的表現,尤其再到性,含羞答答恐怕派不上用場。如果她熱愛捉住你的小兄弟睡覺的話,這絕對是一個好消息——她 願意作出任何新嘗試,所以不要放棄機會跟她玩技巧。    

6、嘴部運動要頻密
  請找尋熱愛嘴部運動的女人(煙不離手、時常飲水、咬指甲、嗜吃如命)來作接吻對手,她們一般都在這方面技術高超,事關她們練 習無間兼喜歡刺激嘴部。要是你獨愛純情的女人,恐防只能如啄木般無癮。     

7、大腿要有勁
  大腿結實有勁表示她精力旺盛,她不只是會叫你把燈亮著的大膽女人,而且她在燈光下的表現一般都不會令你失望。    

8、衣著時髦
  請小心,如果她的別號叫「黑衣人」,當寬衣解帶後,她過多的除了是肥肉外,更有可能是一眶眼淚。相反,衣著時髦的女人則表示 刀子願意在床上下苦功。

模特兒

1 則留言:

funorg 提到...

Сексуален живот и физическите упражнения


Секс колкото и физическите упражнения не могат да получават само радост, но и да подобрят здравето си? Таят този копнеж да погледнете по темата започват от днес ─ ─ за тези от нас, живеещи в града, напрежението е често срещано чувство. Ние знаем, че за да облекчи напрежението е най-добрият начин да спортуват. Но става дума за физически упражнения, ние ще се сблъска с проблем, това е времето, много от хората, заети през целия ден, няма определен срок за редовни физически упражнения. Физически упражнения и нашето ежедневие стопилката живот заедно, е много хора мечтаят. Мисля, че е вероятно, че все повече и повече хора, закупуване на оборудване за фитнес вкъщи причината.

Наскоро чух, че популярен в чужбина, една нова форма на физическа активност през последните години - изкачване на стълби конкуренция, най-добри резултати, включени в книгата на Гинес за Световни рекорди. За по-дълъг живот в града, изкачване на стълби е наистина лесно упражнение, запален Road твърди, че в продължение на много години настоява, че може да лекува и да се предотврати разнообразие от често срещаните заболявания.

Бъдете разнообразни методи. Световната точно колко физически упражнения метод не може да го направили статистиката, но дори да статистики сигурност пропуснете, че е живот. Сексуалният живот не може да се разглежда като физически упражнения? Забележка със сигурност би четири са уплашени. Но тази вечер искам да ви кажа отговорно: действителното положение е вярно! Според определяне на експерта, че когато хората достигна кулминацията етап на сърдечната честота (обикновено 87-117 пъти в минута, секс на минута към 120), кръвно налягане, дишане ще увеличи консумацията на кислород на сърцето е приблизително равно на леки или умерено количество физически упражнения, с други думи, еквивалент на трите етажа на консумираната енергия.

Съхранявайте вашия упражняване е благоприятна за доброто здраве, да се придържат към нормален и редовен сексуален живот също може да се постигне същата цел. Според пол експерти предоставят доклада от разследването, умерено сексуален живот може да направи увеличение на секрецията на тестостерон, ролята на тестостерона може да направи мъжете мускулна и подобряване на способността на костния мозък на хемопоетични За жените, често в живота на адекватно изпълнени, физиологичната функция на яйчниците и хормоналните капацитет ще бъде укрепена, кожата им става по-гладка и блестяща коса ще стане по-гланцирана, духът ще стане по-весел, така фраза по този начин: редовен сексуален живот е най-добрия козметик в света.

В допълнение, за жените, секса там е неочакван бонус. Германски и индийски учени са открили в семенната течност на мъжа съдържа нещо, което се нарича полу-плазминоген вещество, неговите антибактериални свойства, отколкото всеки антибиотици, бактериите не може да устои атаките си. Когато спермата в женската вагина, очевидно ще бъде от полза за здравословното им състояние.

Друга полза от физически упражнения може да се предотврати болестта, нормален сексуален живот също може да играе същата роля. Американски учени от проучвания, често със своите съпрузи задоволяване на сексуалния живот, човек страда от рак на простатата, възможността от рак на гърдата на жените ще бъде много по-малък. Подходящо сексуалния живот има и друго предимство е да се насърчи обмяната на веществата, да се предотврати преждевременно стареене и за предотвратяване на стареенето на мозъка. Според разследването на дълголетието на населението, дълголетие имат чести и редовни сексуална активност. Тя може да бъде определена, скромен живот и дълголетие имат някаква необходима връзка.