2008年10月2日 星期四

一夜情 援交 0204 黑幫


性愛中假如女人太主動  夫妻、伴侶之間停止性愛生活的一個主要原因就是:男人不再求愛或者女人求愛過度。如果一直是女人在求愛,不只她自己會漸漸受 到挫折,男人也會開始對性愛失去興奮的感覺。   女人一般來說都不瞭解,假如她們追求男人勝過男人追求她們,男人最後會變得非常被動。有一點追求的動力對男人來說是很好的, 這可以讓她知道何時是追求女人的好時機;相反的,若一直都是女人在求愛,男人就會不再興奮,並且不知道為何會如此。   如果女人太過積極地求愛,男人就會慢慢失去追求的興趣與動力。當女人的主動追求太過於突顯,男人被動接收的陰性特質就會慢慢 加強。這種不平衡狀態會逐漸侵蝕掉雙方對婚姻的熱情。  
  一般來說,男人不會明白他為什麼會逐漸失去對伴侶的熱情,他會誤認為是他不再具有吸引力。但如果女人能用間接方法向他求愛, 正如同我前麵點出的,他會重拾他的男性特質。   大部分的男人無法接受伴侶太過主動的性愛出擊,這最後會讓男人失去慾望。有些男人剛開始的時候會喜歡女人的主動出擊,可是不 久之後他就不再受這種方式的吸引,而且發覺別的女人比較有吸引力。也許在剛開始的時候,主動求愛的女人會讓他感覺很舒服,因為他 可以免除被拒絕的壓力,可是不久之後,他的熱情就會減少。   許多女人也會抱怨她們不想一直主動地求愛,我的建議是:女人應該將焦點放在如何讓男人放心地向她求愛,而不是她們直接去求愛 。   當然,女人偶爾主動的求愛並不會造成問題,可是當女人經常主動地求愛,那就會出問題,男人會因此減少求愛次數,甚至完全失去 興趣。

台灣人論壇

1 則留言:

funorg 提到...

Duke kërkuar për seks në një pikë të bilancit të zënë jetës


(Kjo fotografi nuk ka të bëjë me këtë artikull)
Ju duam njëri-tjetrin. Në sytë e tij, aq të bukur, ju jeni unik. E njëjta gjë është e vërtetë për ju. Megjithatë, ju keni qenë më shumë se një kohë të gjatë pa seks? !

"Shumë i lodhur", ky është reagimi juaj i parë.

Po, tetë orë në ditë, si dhe të durojnë e trafikut të ngarkuar të qytetit - lloj jete rezultati i vetëm është lodhje. Lodhja është armiku. Si mund të bëni?

Ju duhet të keni marrëdhënie seksuale në një pozicion shumë të rëndësishëm, dhe duhet të rregullojë që të ketë marrëdhënie seksuale në jetën tuaj të zënë - duhet gjetur seksi të kohës.

Pas puna shkoi drejt në shtrat

A nuk e kanë dispozita seksi në gjumë natën për të bërë. Pas darke, shikuar televizor, dhe lodhje gradualisht do të ju goditi gjatë ditës dhe në presionin e një roli, atëherë ju paste kreun e vetëm një ide: për të fjetur.

Prandaj, seksi para darkë. Ndoshta një javë, kështu që shkoi direkt në shtrat pas në shtëpi!

Për një takim romantik

Njihuni me pas punës për të parë një film. Edhe nëse ju jeni të njëjtën zyrë, ajo është mirë që të ketë gati e tyre, secili të shkojë në kinema në ekipin e kinemasë të gjatë në një romantike takohen! Sigurohuni që vendi juaj në një cep të errët në një më vonë, ju me siguri do të gëzojnë filmin, megjithatë, është më e rëndësishme është që të gëzojnë njëri-tjetrin.

Unë besoj se pas përfundimit të filmit, ju keni për të hyrë në situatën - pas kthimit në shtëpi, ju nuk do të ketë një mendim të dytë!

Ditë e veçantë në një javë, ku

Ndoshta ju e keni këtë keqkuptim: seksi është ndodhur natyrshëm. Ju prisni, prisni, moment shumëpritur - por ajo kurrë nuk do të vijë. Pra, ah, në një javë, gjej një ditë si seksi ditë është i zgjuar. Në këtë mënyrë, një natë më parë, ju subconsciously do të qëndrojë më mirë të përgatitur për këtë ditë. Ose, të lënë një mesazh të dashurisë për njëri-tjetrin paraprakisht, por gjithashtu do të ngjall shpresat për njëri-tjetrin këto ditë.

Puthja 5:55

Po, dy herë në ditë trafiku do të vënë të gjitha qelizë tuaj romantik spastruan. Megjithatë, ju gjithashtu mund të ndryshojë ambient të pafavorshëm. Nëse ju dhe atë në transportin e njëjtë, atëherë nestled ngushtë së bashku, duart e ndërthurur, disa shi, fjalët e dashurisë - jo foreplay mirë?

Fundjavë Passion

Weekend sa edhe shkoj? Shumë njerëz mendojnë se të largohet nga shtëpia, në një udhëtim sexy është një zgjedhje e mirë. Megjithatë, nganjëherë kjo nuk është një opsion, nëse ekonomia nuk e lejon. Dhe, edhe pse shohim përpara për një udhëtim romantik, por ju mund të merrni së bashku dhe fëmijët shkuan në turmë. Prandaj, për aq kohë sa nuk ka prindërit për të vizituar miqtë e ardhur për të vizituar, të gjitha në shtëpi shpejt për të shijuar dy e botës, ndoshta më të mirë. E enjte, ju mund të gjeni kohë për të dyqan, dritat e prodhimit dim krijuar një verë romantike për të stimuluar dëshirën e ushqimit, janë të gjitha mallrat esenciale. E pra, e premte, të them lamtumirë të gjitha gjërat e tjera dhe vendos disa melodi të shpejtë të muzikës, ju mund të filloni fundjavë pasion.

http://tw.myblog.yahoo.com/sweetcandysorg