2008年10月12日 星期日

想持久就吃蝦!  



想持久就吃蝦!   

甘,性溫,有補腎壯陽的功能。現代營養學家一致認為,蝦營養價值豐富,脂肪、微量元素(磷、鋅、鈣、鐵等)和氨基酸含量甚多 ,還含有荷爾蒙,有助於補腎壯陽。在西方,也有人用白蘭地酒浸蝦以壯陽,鑒於此,便不難知道為何扶陽不可缺少蝦了。但有一點需要 留意:蝦無疑對腎陽虧者有效,但陰虛陽亢者不宜多吃。    韭菜炒蝦肉    原料:韭菜適量,鮮蝦250克,生薑3片。    製法:將蝦去腸去殼,爆香薑片,放入鮮蝦炒熟。韭菜炒妥,與蝦一起上碟即可。    功效:主治腎虛、陽痿等症。    蒸蝦仁    
    原料:蝦仁15克,海馬10克,子公雞1只,調味品,清湯適量。    製法:將子公雞宰殺後,去毛及內臟,洗淨,裝入盆內。將海馬、蝦仁用溫水洗淨,泡放在雞肉上,加調味品、清湯,蒸至爛熟即可 。    功效:溫腎壯陽,益氣補精。主治陽痿早洩。    米酒炒大蝦    原料:對蝦300克,米酒適量,生薑3克。    製法:將對蝦去腸洗淨放入米酒中浸泡15分鐘後取出,加油、生薑猛火炒熟,調味上碟。    功效:主治腎氣不足、陽痿。通血脈,補腎壯陽。    仙茅蝦    原料:仙茅20克,大蝦250克,生薑2片,鹽少許。    製法:仙茅用清水洗乾淨。大蝦用清水洗乾淨去殼,挑去蝦腸。生薑切末。把以上原料一起放入瓦煲內,加水適量,中火煲1小時, 加入鹽少許即成。    功效:主治腎虛陽痿、精神不振、腰膝酸軟等。    醉蝦    原料:蝦600克,紹酒適量。    製法:將蝦洗淨,剪去頭須,除淨肚腸。再將蝦與紹酒一同煮2分鐘,根據自己喜好,適當加調味品。浸泡1小時後可以食用。    功效:主治腎虛、陽痿、性功能減退等症。干煎蒜子大蝦原料:中蝦250克,大蒜20克,椒鹽1中匙。製法:中蝦洗淨,切去頭 尾,瀝干水。猛油下鍋,與蒜和椒鹽同煎,起鍋。功效:強健腺體,益精補虛。     對於以上具有補腎助陽作用的食療,只能根據身體狀況,適當進補,不能沒有限制地過量進補,否則「過猶不及」,可能會帶來副作 用,對身體造成不必要的傷害。

猛男俱樂部

1 則留言:

funorg 提到...

Tiedätkö liiallista seksuaalista signaalia?


Se On vaikea antaa sukupuolta olevien elämään taajuuden astetta tarkan maanalaisen määritellyn, siksi, yksilöiden vaihtelevat suuresti, vaikka mikäli samoja couple vuonna eri tilanteissa, taajuus of sukupuolta vaihtelee, of tietenkin, vastavihityt on useammin seksiä elämä voi olla ymmärrettävää.

Asianmukaiset seksielämä pitäisi perustua huoneen jälkeen seuraavana päivänä ei energian puute, ensimmäinen avioliitto, väsymystä ja epämukavuutta tutkinnon tehdä mitään ei liian pitkälle, liian pitkälle on erilaisia ​​sivuvaikutuksia, aiheuttaa haittaa kehon, niin vaatimatontaajuus master seksuaalinen elämä on välttämätöntä.

Liiallinen sukupuolielämää pääasiassa seuraavasti: laiha, laihtuminen, voimattomuus, huonovointisuus, huimaus, koko kehon heikkous, sydämen, hengenahdistus, runsasta hikoilua, unettomuutta ja syömättä. Kun on enemmän "signaali" näkyy jo kertoa, että seksi elämä on tehnyt sinulle "ylikuormitus", on muutettava välittömästi.

In Jotta voitaisiin estämiseksi syntymisen of Näiden signaalien lähettäminen on ole ainoastaan​​ asianmukainen lukumäärä of seksuaalisen turvalaitteen, vaan myös to do "nämä kaksi eivät olisi:

(1) suuri työvoiman, ei yhdyntää tai fyysinen yli-kulutusta, se vahingoittaa "elinvoimaa" ja haittaa ole matala.

(2) juoda ja yhdyntää. Kiinalainen lääketiede, sanoi, että humalassa tulee huoneeseen haluavat loppuvat olemus ". Keinot että tilanne loppupäässä humalassa yhdynnän, vaikuttaa terveyteen on kuolla niin nuori, ennenaikaista vanhenemista syistä.

Lyhyesti sanottuna yhdynnässä tulisi olla asianmukaisesti vaatimaton, yksi elämän tärkeä "hyvää terveyttä". Nauti usein yhdynnässä, on sata osa työtä, oppimista, fyysistä terveyttä, vahingoittaa kenenkään etu, on annettava.

http://colorsorg.blogspot.com/