2009年3月10日 星期二

多久一次才不會傷身




多久一次才不會傷身

  古今中外,有很多為性行為次數下定義,過去有這樣一手歌訣:
  血氣方剛,切忌連連(二十歲左右,不可連續做愛,意思說一天一次還無所謂);
  二十四五,不宜天天(隔一天大概沒關係);
  三十以上,要如數錢(每五天才能一次);
  四十出頭,教堂會面(每七天做一回);
  五十以後,如進佛殿(初一十五拜廟一次,亦即每十五天一次);
  六十在望,像付房錢(一個月一次);
  六十以上,好比拜年(一年一次);
  七十左右,解田歸田(鳴金收兵,不做愛了).
  不過現代人營養豐富,健康情況也比以前好很多,倒不一定完全遵照」六十以上,好比拜年」的說法,只要自己覺得確有需要,做愛之 後又感到身心舒暢,就可以隨心所欲,不必在意次數,就像很多青少年擔心自慰過多會傷身一樣,都因人而異,不必耿耿於懷.
  目前,醫界有另一個可供參考的算法,就是以年齡的十位數為基本乘以九來計算。譬如四十二歲的人,就以四X九,得到三十六,表 示三星期可以做愛六次;如果是五十一歲,就是五X九=四十五,即四星期可以做愛五次,以此類推.但這也只是參考方法而已,實際上 也不完全客觀,還是要以」性愛雙方達到最滿意」的次數為理想

健康知識

2 則留言:

funorg 提到...

Σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σεξουαλική ζωή δεν φαίνεται να είναι μια καλή ιδέα - που μπορεί να αισθάνονται κόπωση και αηδία? Αίσθηση του μαστού επιρρεπής σε τραυματισμούς? Αισθάνονται την παχυσαρκία τους και όχι χαριτωμένο? Αισθάνονται μια έλλειψη επιθυμίας. Στην πραγματικότητα, το σεξ εγκυμοσύνη δεν είναι και τόσο τρομερό. Πρακτικά μιλώντας, έχουμε αυτή την ανάγκη? Κολπική οίδημα των ιστών, το γεγονός αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμα λίμπιντο. Από την συναισθηματική άποψη, το φύλο της εγκυμοσύνης μπορεί όχι μόνο να μας επιτρέψει να διατηρήσει στενή επαφή με έναν εταίρο, και πιστεύουμε ότι δεν έχει σημασία πώς το δικό τους συναίσθημα ή αλλαγή εμφάνιση, εξακολουθούμε να έχουμε την αγάπη του άλλου.

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το σεξ εγκυμοσύνη είναι επωφελείς για τις εγκύους και τα έμβρυα. Κατά τη διάρκεια του σεξ, με τη συστολή της μήτρας, η πλήρωση των αγγείων, μπορούν να μεταφέρουν περισσότερο αίμα και τη διατροφή, την ανάπτυξη του εμβρύου. Γι 'αυτό και δεν πρέπει να εγκαταλείψει σεξ κατά την εγκυμοσύνη, θα πρέπει να απολαμβάνουν την χαρά.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να χρειαστεί να λάβουν ορισμένες ειδικές θέσεις για τη σεξουαλική επαφή. Εδώ είναι μια ποικιλία των θέσεων επιτρέπει διέγερση της κλειτορίδας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν με το άγγιγμα του χεριού, διαφορετικά, οι θέσεις της σεξουαλικής επαφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μην σας επιτρέπουν να φτάσετε εύκολα οργασμό. Λάβετε υπόψη ότι με την ανάπτυξη της διαδικασίας της εγκυμοσύνης, σε κατάλληλο στάδιο της στάση στο επόμενο στάδιο, δεν είναι κατ 'ανάγκη, επομένως, η επιλογή της στάσης του σώματος πρέπει συνεχώς να προσαρμόζονται με τη διαδικασία της εγκυμοσύνης.

Ποια κατά τους τρεις πρώτους μήνες, το σώμα σας δεν μπορεί να έχει σημαντικές αλλαγές, ώστε να μην αισθάνονται σαν την εισαγωγή του το βαθύ, αλλά μπορεί να πάρει ακόμα τη στάση των ανδρών και γυναικών στο πλαίσιο Αν είστε ο οικοδεσπότης ή κάθεται στην αγκαλιά του, θα είναι ευκολότερο να ελεγχθεί το βάθος του ενθέτου. Αν έχετε δυσπεψία ή μια κακή καρδιά (οι δύο ασθένειες που συχνά οδηγούν σε πρόωρο τοκετό), η θέση αυτή είναι επίσης πολύ κατάλληλο. Εάν αισθάνεστε το στήθος ευάλωτο σε βλάψει και θέλετε να αποφύγετε αυτό το μέρος της αφής, τότε αυτή η θέση μπορεί να μην είναι μαζί.

Στα μέσα τρίμηνο της εγκυμοσύνης, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ύπτια θέση υποστηρίζει το βάρος του εμβρύου, αλλά ο σύντροφός σας, όπως και στο παρελθόν ενάντια στο σώμα σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνεργαστεί εισαχθεί από την πίσω πλευρά της εμφύτευσης του σώματος.

Μετά από τρεις μήνες της εγκυμοσύνης, δεν πρέπει μόνο να προσαρμοστούν με το βάρος του εμβρύου, αλλά και να συμβιβαστούν με τον πόνο στην πλάτη και άλλα συμπτώματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε υποστήριξη, με άκρα συνεργάτη εισάγεται από πίσω.

Λάθος άποψη είναι

● καταπίεση και παιχνίδια κατά τη σεξουαλική επαφή να βλάψει το έμβρυο.

● σεξουαλική ζωή μπορεί να προκαλέσει η μήτρα να έχουν μολυνθεί.

● οργασμό μπορεί να προκαλέσει αποβολή και πρόωρο τοκετό.

Στην πραγματικότητα, τα έμβρυα που αιωρούνται στο αμνιακό υγρό. Το αμνιακό υγρό είναι ένα στρώμα υγρού που περιβάλλει το έμβρυο γύρω από την προστατευτική επίδραση του εμβρύου από κραδασμούς και τις επιπτώσεις.

funorg 提到...
作者已經移除這則留言。