2009年3月10日 星期二

你瞭解房事過度的信號嗎?


 
你瞭解房事過度的信號嗎?

 要給性生活頻度確切地下定義是困難的,因為個體的差異很大,既使是同一對夫妻在不同情況下,性生活頻度亦不盡相同,當然新婚 夫婦有較頻些的性生活是可以理解的。
  適度的性生活應是以房事後次日無精神不振、頭昏、疲倦不適等為度,做任何事都不能過頭,過了頭就會產生各種各樣副作用,對身 體產生危害,所以適度的掌握性生活頻度是很有必要的。
  性生活過度主要表現為:面容憔悴,形體消瘦,精神倦怠,萎靡不振,頭重腳輕,週身無力,心跳氣短,虛汗淋漓,失眠多夢,不思 飲食。當有以上「信號」出現時,即已告訴你,性生活已經使你「超負荷」了,必須立即調整。
  為了防止這些信號出現,不單是適當節制房事次數,還要做到「兩不」:
  (1)強勞動後不宜房事,否則體力過度消耗,就會損傷「元氣」,貽害不淺。
  (2)酒後不房事。中醫曾說「醉以入房,以欲竭其精」。意思是在醉酒情況下行房事,要影響健康,是早夭、早衰的原因。
  總之,房事應適當節制,這也是人生的重要的「養生之道」。沉湎於頻頻的房事之中,對工作、學習、身體健康等諸方面都有百害而 無一利,應予重視。

性知識 性心理

1 則留言:

funorg 提到...

Οι άνδρες 10 συμβουλές για την πρόληψη της γήρανσης

Για να πιστεύουν ότι η σεξουαλική τους λειτουργία είναι φυσιολογική, ισχυρή, πνευματικά, ιδεολογικά, να παραμείνει αήττητος, ότι για τους ηλικιωμένους, το πιο σημαντικό.

2, να δώσουν προσοχή στη νέα γενιά και της εμφάνισής τους. Ένα άτομο ψυχολογικά ώστε να συνεχίσετε το νεαρό, ο οργανισμός θα ακολουθήσει τους νέους? Το αντίθετο, σύμφωνα με το πνεύμα έκανε έναν κρατούμενο της γήρανσης του πληθυσμού, που σύντομα θα πέσει στην κατάσταση της πρόωρης γήρανσης.

Για να συμμετέχουν τακτικά σε σωματική άσκηση, ιδίως στο τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία φυλή, κ.λπ., τα κινήματα αυτά επικεντρώνονται στο κάτω άκρο άσκηση, την άνοδο και την πτώση της σεξουαλικής "σημεία" λειτουργία στα πόδια μέση και τα πόδια.

4, να δώσουν προσοχή στη διατροφή, να τρώνε περισσότερα θαλασσινά, θαλασσινά ψευδάργυρο, ονομάζεται "οικογενειακή αρμονία στοιχεία.

5, έχουν μια αίσθηση του επαγγελματισμού, ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, εάν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι μόνο με τα εγγόνια, η γήρανση τους είναι δύσκολο να αποφευχθεί.

6, ο πιστός σύζυγος αγαπούν την υπόθεση, αλλά και να κρατήσει την αγάπη των γυναικών, αυτό μπορεί να την τόνωση της έκκρισης των ορμονών να διατηρήσει τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία.

7, στην καθημερινή ζωή, τη γλώσσα, τη συνομιλία θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χιούμορ είναι λίγο χιούμορ για να διατηρήσουν μια νεανική ένα από τα μυστικά.

8, χαρακτήρα, χαρούμενα, στην ευχάριστη θέση να αισθάνονται κατάθλιψη μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα.

Για τον καπνό και το αλκοόλ, να εξασφαλίσουν επαρκή ύπνο.

10, αν είναι δυνατόν, οι ημερήσιες δόσεις των δισκίων βιταμίνης Ε μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την ύφεση της σεξουαλικής λειτουργίας του σώματος.

http://relaxorg.x.fc2.com/modelorg